Απίστευτη πρόκληση με Σιδηρόπουλο!!!

από AllAboutARIS

Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο αυτό το οποίο συμβαίνει φέτος με την ΚΕΔ. Η…ομάδα Καραμελίδη όρισε στην Τούμπα τον γνωστό για τα οπαδικά του αισθήματα Τάσο Σιδηρόπουλο!!!

Η ΚΕΔ όρισε στην Τούμπα τον άνθρωπο που πρόπερσι είχε διαμορφώσει το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του, καθώς δεν απέβαλε τον Κρέσιτς σε καθαρή φάση ανατροπής του Γιαννιώτα έξω από την περιοχή (έδωσε κίτρινη!!!) και δεν υπέδειξε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Νέτο.

Η ΚΕΔ όρισε στην Τούμπα τον κουμπάρο του Βοσκάκη χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Η ΚΕΔ όρισε στην Τούμπα τον διαιτητή για τον οποίο οι συντελεστές της εκπομπής PAOK24 στο Λίμπερο καθημερινά αναρωτιούνταν γιατί δεν σφυρίζει και καλούσαν την ΚΕΔ να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση!!! Και η ΚΕΔ του δίνει το έναυσμα να δράσει!!!

Βοηθοί του θα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Καρσιώτης από την ΕΠΣ Κορινθίας και ο Δημητριάδης (Καστορίας). Το…γλυκό δένει με Μάνταλο από την Αθήνα που πλέον όπως ο Σιδηρόπουλος από το Ωραιόκαστρο, είναι στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, έτσι και ο Μάνταλος είναι στην ΕΠΣ Καβάλας

Προτεινόμενα Άρθρα