Το… τολμάει με Σταυρόπουλο

από AllAboutARIS

Κίνηση… μη αναμενόμενη από τον σέρβο τεχνικό που ρίχνει στα βαθιά νερά τον Σταυρόπουλο ποντάροντας στο κίνητρο για διάκριση.

Σε μια κίνηση που συνιστά ξεκάθαρο ένα αγωνιστικό ρίσκο προχωρά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής του ΑΡΗ προορίζει τον Ηλία Σταυρόπουλο για το δεξί άκρο της άμυνας, παρότι ο νεαρός δεν έχει παίξει ποτέ σε αυτή τη θέση.

Το δοκίμασε στις δυο τελευταίες προπονήσεις πράγμα που σημαίνει ότι η ιδέα έχει αρχίσει να ωριμάζει για τα καλά στο μυαλό του. Δεν φαίνεται να τον σταματάει ούτε το γεγονός ότι ουδέποτε ο 18χρονος έχει αγωνιστεί σε αυτή τη θέση και επομένως τακτικά δεν γνωρίζει τα μυστικά της ενώ δεν φαίνεται να τον προβληματίζει ούτε το γεγονός ότι το δοκιμάζει σε ένα από τα πλέον απαιτητικά παιχνίδια και με τον ΑΡΗ να παίζει με την πλάτη στον τοίχο.
Θα πει κανείς, ιδού η Ρόδος ιδού και το… πήδημα. Ο «μικρός» έχει ταλέντο, έχει διάθεση, έχει κίνητρο, θέλει μετά από καιρό να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του ότι από τέτοια παιχνίδια μπορεί να γίνεις πρώτος… μάγκας. Από την άλλη υπάρχει ο παράγοντας απειρία για τον νεαρό που καλείται να κάνει πρεμιέρα σε μια άγνωστη για αυτόν θέση, σε μια δύσκολη θέση έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει από την πλευρά του Λίνο και Στόχ.

Προτεινόμενα Άρθρα