Τι λέει η UEFA, τι απαντάει η ΕΠΟ

Αλλο ένα ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου μπήκε στο μικροσκόπιο της ειδικής επιτροπής της UEFA κι ερευνάται ως πιθανά «στημένο» με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να έχει στείλει στην ΕΠΟ προ δεκαημέρου φάκελο σχετικό με το ματς!

Ο λόγος για το Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League στις 27 Οκτωβρίου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 0-2 και την «βασίλισσα του βορρά» να ισοφαρίζει πριν βγει το 45λεπτο.

Συγκεκριμένα, ο Μπράνα Ιλιτς στο 5` κι ο Νίκος Κοροβέσης έδωσαν προβάδισμα δυο τερμάτων στον «Αγιαξ της Ηπείρου» για να απαντήσει η ομάδα της Ημαθίας με τους Νίκο Καλτσά (32`) και Κενάν Μπαργκάν (39`).

Η απάντηση της ΕΠΟ

Οπως υποστηρίζουν από την ομοσπονδία ο φάκελος έφτασε στα χέρια της στις 4/11 κι αμέσως στάλθηκε στην εισαγγελεία που διερευνά τις υποθέσεις των στημένων αγώνων. Επίσης οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τόνιζαν ότι ο φάκελος ανέφερε ότι το ματς ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση, αλλά τελικά δεν χειραγωγήθηκε.

Προσωρινά φραγμένο το Λεβαδειακός-Πανιώνιος

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για την 12η αγωνιστική της Super League με τον ΟΠΑΠ να έχει φράξει προσωρινά τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την υψηλή του απόδοση στον «άσο», καθώς ο ΟΠΑΠ τον έδινε στο 1,90 τιμή που ήταν η υψηλότερη στην αγορά και παίχτηκε πολύ το πρωί της Παρασκεύης, οπότε και «κλειδώθηκε». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται να «πέσει» στο 1,30, ωστόσο, έχει πέσει ήδη πολύ χρήμα στο συγκεκριμένο ματς.

Πηγή: sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα