Εκπληξη με Οικονομόπουλο, "πρώτη" για Γκόλια-Ρένια

από AllAboutARIS

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες στέλνει ο προπονητής του ΑΡΗ.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν είπε τυχαία πριν από την έναρξη της μίνι προετοιμασίας στο διάστημα της διακοπής για τα μπαράζ της Εθνικής, ότι όλες οι θέσεις στην ενδεκάδα είναι πλέον ανοικτές και διεκδικήσιμες από όλους. Ήταν προϊόν ώριμης σκέψης και απότοκο των τελευταίων κακών εμφανίσεων. Ο Σέρβος είναι απογοητευμένος από την συμπεριφορά αρκετών παικτών τους οποίους εμπιστεύτηκε στο ξεκίνημα της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ.

Μετά τα δυο φιλικά με Μακεδονικό και Λιούμπιμετς φάνηκε αμέσως ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Παίκτες μέχρι πρότινος βασικοί και αναντικατάστατοι, δεν θα πρέπει να θεωρούν τη θέση τους στην ενδεκάδα καπαρωμένη (βλέπε Αγάνθο, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Ιμπε). Ο αποκλεισμός τους από την αποστολή του αγώνα στην Τούμπα είναι το πρώτο μήνυμα με αποδέκτες όχι μόνο αυτούς που αναφέραμε αλλά και συνολικά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Οικονομόπουλος, βασικός πριν την αποβολή του στο επαναληπτικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, και με καλές εμφανίσεις, όχι μόνο έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά είναι και εκτός αποστολής, απόφαση που συνιστά μια μίνι έκπληξη, αφού αν και σχετικά νεαρός έχει τις περισσότερες παραστάσεις και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των ντέρμπι. Αντίθετα ο Μιλίνκοβιτς δείχνει με την επιλογή των Γκόλια και Ρένια ότι είναι αποφασισμένος να μοιράσει από την αρχή την τράπουλα και να δώσει ευκαιρίες σε αυτούς που του δείχνουν καλή εικόνα στις προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα