Ανάσα για Λεβαδειακό

από AllAboutARIS

Η έδρα του δίνει βαθμούς. Μπορεί εκτός έδρας να έχει… θέμα, όμως, στο «σπίτι» του ο Λεβαδειακός παίρνει νίκες. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου έφτασαν τους 14 πόντους παίρνοντας «ανάσα».

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα από τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής και έφτασαν τους 14 πόντους, αφήνοντας έξι πόντους πίσω τους, την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ροτζέριο στο 14’ άνοιξε το σκορ και ο Μάντζιος στο 64’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τον Λεβαδειακό να τελειώνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργίου με απευθείας κόκκινη στο 73’. «Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας, Λαμπρόπουλος, Πετράτσι, Κάντζι (83’ Γιάντσης), Ροτζέριο, Ορτέγκα (85’ Ιωαννίδης), Μάντζιος (90’ Βασιλείου).

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Σκέμπης, Μπούστο.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος (63’ Ντούνης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς (82’ Μαρουκάκης), Κούρντι, Μενδρινός (71’ Καμπάνταης), Κολοβός, Γιάννου.

Στον πάγκο: Ανέστης, Παντίδος, Παναγιωτούδης, Λάζνικ,.

Διαιτητής: Κάμπαξης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Καμπούρης (Ευβοίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Προτεινόμενα Άρθρα