Γέννησε προσδοκίες, αναμονή του ονόματος

από AllAboutARIS

Οι δηλώσεις που γέννησαν προσδοκίες, η ανάγκη ρευστού και ο κόσμος που κρατάει μικρό καλάθι μέχρι να αποκαλυφθεί το όνομα.

Κόντρα στα όσα είχε προεκλογικά αλλά και στην προ διμήνου συνέντευξη τύπου εξαγγείλει ο Δημήτρης Ηλιάδης, προέκυψε χθες το προχωρημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ το οποίο ενίσχυσαν με τις δηλώσεις τους οι κ.κ Αθανασιάδης και Ζαχαρέλης. Χωρίς να αποκαλυφτούν ονόματα και διευθύνσεις, καλλιεργήθηκαν οι προσδοκίες ότι έως την ερχόμενη εβδομάδα το ενδιαφέρον θα πάρει σάρκα και οστά αφού υπάρχει προφορική συμφωνία για την συμμετοχή του στην ΑΜΚ.

Για να έρχεται στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφεραν προφανώς σημαίνει ότι οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και αυτό που μένει να διευθετηθεί είναι αν θα θελήσει να εμπλακεί ύστερα από την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 που είχε τεθεί ως προαπαιτούμενο.

Όπως φάνηκε και από το σκεπτικό απόρριψης του Πρωτοδικείου, μόνο αν ο ΑΡΗΣ εξασφαλίσει τα απαιτούμενα κεφάλαια μέσω της ΑΜΚ θα πείσει το δικαστήριο σε δεύτερο βαθμό ότι μπορεί να είναι βιώσιμος. Για τον Ηλιάδη έλευσή του είναι ίσως και η τελευταία του ελπίδα να αντιστρέψει το κλίμα που δεν είναι υπέρ του εξαιτίας της βαθμολογικής εικόνας της ομάδας, των λαθών που έγιναν από το καλοκαίρι στο αγωνιστικό αλλά και της απόρριψης της αίτησης.

Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι –και δικαιολογημένα- επιφυλακτικός. ΄Εχει ακούσει πολλά, έχει χορτάσει από υποσχέσεις ,έχει κουραστεί από επίδοξους σωτήρες. Χρειάζεται κάτι χειροπιαστό και για αυτό θα περιμένει τις ανακοινώσεις για να κρίνει. Αυτό προφανώς και θα πρέπει να το γνωρίζει ο Ηλιάδης και οι συνεργάτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα