Κερδίζει πόντους ο Σουνάς

από AllAboutARIS

Με έναν εξίσου επιθετικογενή μέσο θα αντικαταστήσει απ’ ότι φαίνεται τον Τριανταφυλλάκο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Όπως και στην Τούμπα έτσι και την Κυριακή απέναντι στον Πανθρακικό ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με ένα κλασικό αμυντικό χαφ και δύο επιτελικούς μέσους.

Βέβαια ο ένας εκ των δύο επιτελικών θα έχει το ρόλο του δεύτερου αμυντικού χαφ, παίζοντας λίγο πιο μπροστά από τον Ανδρέα Ηρακλή. Αυτό το ρόλο με βάση και τα όσα έδειξε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο Σέρβος τεχνικός, θα τον έχει ο Σουνάς.

Ο νεαρός κερδίζει πόντους για την ενδεκάδα και σήμερα θα φανεί πιο ξεκάθαρα. Το σκεπτικό του προπονητή είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους καλούς χειριστές της μπάλας ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για το γκολ.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον στις σκέψεις του προπονητή πως ο Τάτος χρειάζεται βοήθεια στη δημιουργία. Θέλει να τον απελευθερώσει κάπως ο Μιλίνκοβιτς  με σκοπό να τον κάνει πιο επικίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα.

Ο Σουνάς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν όμως τις τελευταίες μέρες δείχνει δραστήριος και αποφασισμένος να μη χαλαλίσει την επόμενη…

Προτεινόμενα Άρθρα