Μέσα ο Πουλίδο, έξω ο Αγκάνθο

από AllAboutARIS

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η 18άδα τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς καθώς ο Αγκάνθο δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε αυτή την εβδομάδα.

Απογευματινή προπόνηση στο«Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανθρακικό «στο Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιάννης Παπαδόπουλος και Τζον Ίμπε, ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος και ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Ισπανός πριν την έναρξη της προπόνησης ενημέρωσε το ιατρικό τιμ ότι πονάει στο γόνατο, ρωτήθηκε αν μπορει να βοηθησει αύριο και η απάντησή του ήταν πάλι ότι πονάει στο γόνατο και δεν μπορεί να βοηθήσεις. Ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή.

Προτεινόμενα Άρθρα