Ισόπαλοι Πλατανιάς και Ατρόμητος

από AllAboutARIS

Από έναν βαθμό πήραν οι δύο ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικό στόχο στο Πρωτάθλημα.

Ισόπαλοι 1-1 ,ήρθαν στα Περιβόλια Πλατανιάς και Ατρόμητος, για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σημαντικός βαθμός, βάσει της εξέλιξης του ματς για την ομάδα του Παράσχου, που πιέστηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Γιαννούλη από το 43’, όμως άντεξε και έφυγε με την ισοπαλία. Πικρή γεύση για την ομάδα του Αναστόπουλου αφήνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς παρά την καλή εμφάνιση, οι Κρητικοί έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν στην δεύτερη εντός έδρας νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Τόρες με όμορφη κεφαλιά στο 25’ και το 37’ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με εξαιρετική προβολή απάντησε για τους φιλοξενούμενους. Η αποβολή του Γιαννούλη στο 43’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης και έκανε τον Πλατανιά απόλυτο αφεντικό στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Χανιώτες πίεσαν ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν δύσκολη τη δουλειά των παικτών του Ατρόμητου, κυρίως μετά την είσοδο του Κάταϊ στον αγωνιστικό χώρο, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (60’ Κάταϊ), Τόρες, Γουνδουλάκης (78’ Μπεριάν), Μοράλ (86’ Μπεριάν)

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (11’ Γεωργίου), Ουμπίντες (88’ Καραμάνος), Μπρίτο (73’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Παπαδόπουλος

Προτεινόμενα Άρθρα