Παραμένει στην εντατική…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς νίκη στο Κλ. Βικελίδης, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τον Πανθρακικό με 2-2

Ο ΑΡΗΣ έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς νίκη στο Κλ. Βικελίδης, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τον Πανθρακικό με 2-2. Ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο… χάρισε δυο γκολ στους φιλοξενούμενους και τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Τσουμάνη 62 χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Πουλίδο, Έλσνερ στο κέντρο της άμυνας, τον Τσουμάνη αριστερά και τον Ψυχογιό δεξιά στα μπακ. Μπροστά τους ο Ηρακλής με Οικονομόπουλο, Τάτο στα χαφ, τον Μανιά αριστερά και τον Ουντότζι δεξιά στα εξτρέμ και τον Αγγελούδη στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς άρχισε με… ψυχρολουσία καθώς ο Κάσες στο 6 πέρασε στην κυριολεξία σαν σταματημένους 6(!!!) παίκτες του ΑΡΗ και πλάσαρε στην γωνία του Διούδη για το 0-1.

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με γεμίσματα προς τον Μανιά και στο 23 κατάφερε με αυτό τον τρόπο να ισοφαρίσει. Ο Μανιάς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Αγγελούδης με μία δεύτερη του έστρωσε την μπάλα και ο Μανιάς με δυνατό σουτ με την μία πέτυχε το 1-1.

Η χαρά για την ισοφάριση δεν κράτησε πολύ καθώς 4 λεπτά αργότερα ο Κάσες επανέλαβε ότι έκανε στο 6, καθώς πέρασε και πάλι σαν σταματημένους τους πάντες και πολύ εύκολα πέτυχε το 1-2.

Ο Μιλίνκοβιτς… χρέωσε στον Πουλίδο την κακή λειτουργία της άμυνας και στο 37 τον αντικατέστησε με τον Κύργια. Στο 42 ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο Αγγελούδης δεν πρόλαβε τον Σέρεμετ με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 1-2.

ΜΠΗΚΕ ΔΥΤΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά και στο 47 ο Σερεμέτ απομάκρυνε εντυπωσιακά το φάουλ του Τάτου. Δυο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού μπλόκαρε το σουτ του Ουντότζι, όπως το ίδιο συνέβη στο 50 και με το αδύναμο σουτ του Μανιά.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο 55 ο Μιλίνκοβιτς πέρασε τον Σταυρόπουλο στην θέση του Αγγελούδη, με το νεαρό να πηγαίνει δεξιά στα εξτρέμ, τον Ουντότζι αριστερά και τον Μανιά στην κορυφή της επίθεσης.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ… ΤΣΟΥΜΑΝΗ!

Ο ΑΡΗΣ πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 62 έφερε το παιχνίδια στα ίσια με τον Ουντότζι να περνάει πολύ καλή πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, τον Τσουμάνη να μπαίνει από αριστερά και με πολύ ωραίο δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Σερεμέτ να κάνει το 2-2. Ο σκόρερ πάντως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι καθώς τραυματίστηκε και έδωσε την θέση του στον Μαργαρίτη.

Ο ΑΡΗΣ έφτανε έξω από την περιοχή, αλλά τα σουτ από Οικονομόπουλο, Σταυρόπουλο, Ουντότζι, Τάτου ήταν πολύ άστοχα. Έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό να κάνει 3 σουτ και να βάζει δυο γκολ καθώς οι παίκτες του ΑΡΗ κοιτούσαν τον Κάσες να τους περνάει και να σκοράρει.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης., Ψυχογιός, Έλσνερ, Πουλίδο (37 Κύργιας), Τσουμάνης (77 Μαργαρίτης), Οικονομόπουλος, Ηρακλής, Τάτος, Ουντότζι, Μανιάς, Αγγελούδης (55 Σταυρόπουλος)

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Λαδάκης (78 Μερίνο), Ντε Σόουζα, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74 Ζεκίνια), Τζάνης (52 Εμπόου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος.

Προτεινόμενα Άρθρα