Εκπλήξεις από Εργοτέλη

από AllAboutARIS

Υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με τον ΑΡΗ, στο οποίο ο Γιάννης Πετράκης θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Εργοτέλη θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα αρκετούς από αυτούς που έπαιξαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα επαναφέρει κάποιους από αυτούς που επιστρέφουν από τιμωρία. Σε αυτήν λοιπόν σίγουρα θα βρίσκεται ο Πελέ στη μεσαία γραμμή, ενώ πολύ πιθανό είναι να επιστρέψει στην επίθεση ο Βερπακόφσκις.

Στο οικογενειακό δίτερμα που έπαιξαν σήμερα οι Κρητικοί ο Πετράκης παρέταξε δύο ομάδες… κράμα βασικών και αναπληρωματικών. Τη μία (σε διάταξη 4-4-2) αποτελούσαν οι Αθανασίου στην εστία, Σαρρής-Μεχία στο κέντρο της άμυνας, Πίτσος στο αριστερό άκρο, Τζανακάκης στο δεξί, Πελέ-Κοροζώνης αμυντικά χαφ, Μπιντιμπαγκά και Βερπακόφσκις στις πτέρυγες, Διαμαντάκος και Αναστασάκος οι δύο φορ.

Η άλλη ομάδα (4-3-3) αποτελούνταν από τον Καβουσάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Γιοβάνοβιτς-Ρουγκάλα στόπερ, τον Ρέντζα δεξί μπακ, τον Αζίζ αριστερό, τους Μπουχαλάκη-Καρντόσο στα αμυντικά χαφ, τον Ρομάνο σε ρόλο επιτελικού, αριστερά του τον Χαντί, δεξιά τον Χρυσοφάκη και στη κορυφή της επίθεσης τον Μπρούνο.

Η τελική δοκιμή θα γίνει στην αυριανή τελευταία προπόνηση το μεσημέρι και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή με μοναδικούς απόντες τους Μπαμ Μπαμ και Κοιλιάρα.

Προτεινόμενα Άρθρα