Έμεινε στην… μέση η ανατροπή (3-3)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έφτασε κοντά σε μία… εύκολη ήττα, καθώς στο 68 ήταν πίσω με 2-0, βρέθηκε μία ανάσα από μία τεράστια νίκη με τον τρόπο που αυτή θα έρχονταν καθώς ανέτρεψε το σκορ σε 2-3, αλλά τελικά έφυγε μόλις με ένα βαθμό από την Κρήτη αφού δέχθηκε την ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΑΡΗΣ έφτασε κοντά σε μία… εύκολη ήττα, καθώς στο 68 ήταν πίσω με 2-0, βρέθηκε μία ανάσα από μία τεράστια νίκη με τον τρόπο που αυτή θα έρχονταν καθώς ανέτρεψε το σκορ σε 2-3, αλλά τελικά έφυγε μόλις με ένα βαθμό από την Κρήτη αφού δέχθηκε την ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Έλσνερ, Κύργια στο κέντρο της άμυνας, τον Τσουμάνη αριστερά και τον Ψυχογιό δεξιά στα μπακ. Τριπλέτα στα χαφ με Ηρακλή, Οικονομόπουλο, Νταμαρλή, τον Ουντότζι αριστερά και τον Μανιά δεξιά στα εξτρέμ και τον Αγγελούδη στην κορυφή της επίθεσης.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Εργοτέλης πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά πέρα από ορισμένα μακρινά σουτ δεν απείλησε επί της ουσίας την εστία του Διούδη. Έδειχνε όμως επικίνδυνος με Πελέ και Μπαντιμπαγκά κυρίως.

ΕΠΝΙΞΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΜΑΝΙΑΣ

Ο ΑΡΗΣ στην ουσία για πρώτη φορά απείλησε στο 20΄όταν ο Ουντότζι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πελέ απομάκρυνε καθαρά με το χέρι στον αέρα, αλλά ο Τριτσώνης δεν υπέδειξε το πεντακάθαρο πέναλτι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μανιάς σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αθανασίου απομάκρυνε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν σε δυο περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Στο 24 ο Ρομάνο με κεφαλιά και στο 31 ο Μπαντιμπαγκά με σουτ σημάδεψαν τα δοκάρια του Διούδη για να παραμείνει το 0-0. Ο ΑΡΗΣ απείλησε για δεύτερη φορά στο ματς με ένα σουτ του Ουντότζι μέσα από την περιοχή να φεύγει λίγο άουτ, ενώ ως το τέλος του ημιχρόνου ο Διούδης απομάκρυνε τα σουτ των Μπαντιμπαγκά, Πίτσου και Ρομάνο για να διατηρηθεί το 0-0.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στα πρώτα 15 λεπτά καμία από τις δυο ομάδες δεν έγινε απειλητική για τον αντίπαλο πέρα από ένα σουτ του Έλσνερ που μπλόκαρε ο Αθανασίου. Στο 62 όμως για μία ακόμα φορά το κενό στο κέντρο της άμυνας του ΑΡΗ έδωσε το δικαίωμα στον Μπαντιμπαγκά μετά από σέντρα του Πίτσου με κεφαλιά να πετύχει το 1-0. Σα να μην έφτανε αυτό, δυο λεπτά αργότερα ο Πελέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους για το 2-0 στο 65.

ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ

Πριν το δεύτερο γκολ ο Μιλίνκοβιτς σήκωσε Τάτο και Σταυρόπουλο και τελικά τους πέρασε στο 67 στις θέσεις των Αγγελούδη, Οικονομόπουλου προσπαθώντας να αλλάξει ότι μπορούσε. Ο Μανιάς πήγε στην κορυφή, ο Σταυρόπουλος δεξιά και ο Τάτος βέβαια μπροστά από Νταμαρλή, Ηρακλή.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ!!!

Δυο λεπτά αργότερα ο Τάτος έβαλε και πάλι τον ΑΡΗ στο παιχνίδι καθώς με μία βολίδα έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 στο 69 και ταυτόχρονα  στο επόμενο λεπτό δημιούργησε και το δεύτερο γκολ. Ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Νταμαρλής πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Εργοτέλη και ισοφάρισε σε 2-2!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΟΥΝΤΟΤΖΙ

Στο 80 ήρθε η απόλυτη ανατροπή, με τον Ουντότζι να εκτελεί φάουλ, η μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι, αλλά τον Τάτο να παίρνει το ριμπάουντ και να πετυχαίνει το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΟΥΛΙΔΟ ΑΝΤΙ ΝΤΑΜΑΡΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΣΤΟ 95!

Ο Μιλίνκοβιτς για να κρατήσει το αποτέλεσμα δυο λεπτά πριν το τέλος πέρασε και τον Πουλίδο στο ματς αντί του Νταμαρλή. Στο 90 ο ΑΡΗΣ στάθηκε τυχερός καθώς ο Τζανακάκης με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Διούδη για τρίτη φορά και τέταρτη συνολικά στο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μπαντιμπαγκά μπήκε μέσα στην περιοχή ανενόχλητος καθώς ο Πουλίδο δεν μπόρεσε να τον κόψει και στέρησε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς από τον ΑΡΗ ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Κοζορώνης (80 Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76 Βερπακόφσκις), Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος (78 Αναστασάκος)

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Νταμαρλής (88 Πουλίδο), Οικονομόπουλος(67 Τάτος), Κύργιας, Αγγελούδης (67 Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης, Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ

Προτεινόμενα Άρθρα