«Ο ΑΡΗΣ μπορεί να σωθεί»

από AllAboutARIS

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να σωθεί αν παραμείνει ενωμένος.

Αφού τοποθετήθηκε για το παιχνίδι και τη νίκη του Ολυμπιακού, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, θέλησε να κάνει ένα σχόλιο και για τον ΑΡΗ. Για όσα είδε απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και το πώς οι «κίτρινοι» θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν τη φετινή μάχη που δίνουν ο παράγοντας του Ολυμπιακού είπε:

«Τώρα θέλω να μιλήσω για τον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ είναι μία ιστορική ομάδα. Είδατε τι συνέβαινε σήμερα στο γήπεδο. Είναι τραγικά αυτά που γίνονται για μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Δεν γνωρίζω για τα εσωτερικά του ΑΡΗ αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ενωθούν για το καλό του ΑΡΗ και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πρέπει να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Όλες αυτές οι φασαρίες που άκουγα ήταν εσωτερικός πόλεμος και δεν έχουν καμία σχέση με εμάς. Είναι λυπηρό για μία ομάδα, όπου οι οπαδοί της να γιουχάρουν οι μεν τους δε. Να συνενωθούν, δεν είναι ποτέ αργά. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να σωθεί. Να τα βρουν μεταξύ τους αν θέλουν να δουν τον ΑΡΗ ξανά μεγάλο όπως ήταν παλιά».

Προτεινόμενα Άρθρα