Πονάει στον άξονα

από AllAboutARIS

Πολύ καλή εμφάνιση από Κύργια, Καραγκούνη και Αγκάνθο. Χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη αφού ήταν αμέλεια της άμυνας. Είχε 2-3 καλές επεμβάσεις κυρίως σε σουτ των παικτών του Αστέρα.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Πολύ καλό ματς από τον νεαρό που όσο παίρνει παιχνίδι ανεβαίνει και δείχνει ότι έχει δυνατότητες παρότι του λείπει η εμπειρία. Έκανε αμέτρητες κούρσες, είχε πετυχημένες σέντρες και πολύ δουλειά σε όλο το 90λεπτο.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία όσο παίρνει παιχνίδια και ψυχολογία. Απέναντι στον θηριώδη Μπαράλες τα πήγε περίφημα και ήταν σχεδόν πάντα πρώτος στην μπάλα.

ΕΛΣΝΕΡ: Στο ίδιο μήκος κύματος η απόδοση του Σλοβένου με αυτή του έτερου στόπερ. Δεν είχε προβλήματα, έβγαλε και πάλι πάθος και προσπάθησε να βγει και μπροστά.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του Αρη που δεν ανέβηκε πολλές φορές και δεν απέφυγε κάποια λαθάκια.

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Ήταν ο μοναδικός αμυντικός χαφ στο πρώτο ημίχρονο. Ετρεξε πολύ, πάλεψε και έκανε φιλότιμες προσπάθειες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΟΥΝΑΣ: Ήταν η μίνι έκπληξη του Μιλίνκοβιτς στην ενδεκάδα. Ξεκίνησε καλά με πρωτοβουλίες, πήρε αρκετά φάουλ αλλά σταδιακά η απόδοσή του έπεσε και όταν κουράστηκε αντικαταστάθηκε. 

ΤΑΤΟΣ: Από τους πιο δραστήριους παίκτες του ΑΡΗ σε ένα ακόμη παιχνίδι αν και ήταν συνήθως καλά κλεισμένος. Δεν είχε στηρίγματα με συνέπεια κάποιες φορές να κρατάει αρκετά την μπάλα στα πόδια του.

ΜΑΝΙΑΣ: Μοιραίος με την μεγάλη ευκαιρία που έχασε στις καθυστερήσεις. Γενικά παίζοντας πάλι στις πλευρές είχε όρεξη αλλά όχι και ουσία.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στα ρηχά νερά ο Σταυρόπουλος που εδώ και καιρό είναι σε κάμψη. Δεν πήρε πολλές προσπάθειες και δεν πάτησε καθόλου περιοχή για αν δημιουργήσει προβλήματα από την δεξιά πλευρά.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Ακόμη και σε αυτή την κατάσταση είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκε αρκετά εκτός περιοχής για να φτιάξει παιχνίδι. Κακή η εκτέλεση του πέναλτι αλλά στην ισοφάριση έδειξε το ένστικτο του σκόρερ.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Είναι χρήσιμος και το απέδειξε όταν πέρασε ως αλλαγή. Είχε καλές μεταβιβάσεις και σωστή κάλυψη του χώρου.

ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ: Καλό 20λεπτο από τον Τσουκάνη που μπήκε ορεξάτος, πέρασε κάποιες μπαλιές και βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα