Οι δυο προτεραιότητες

από AllAboutARIS

Νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και τακτοποίηση των οφειλών σε παίκτες και προσωπικό το πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης.

Ένα από τα πρώτα θέματα που επίσης θα απασχολήσουν την νέα διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα είναι το άρθρο 99 και η προστασία από τους πιστωτές που δεν έχουν συμφωνήσει με την προηγούμενη διοίκηση και απειλούν τον Αρη μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου. Η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη και θα αφορά νέα αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα και όχι έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Τον χειρισμό της υπόθεσης δεν θα αναλάβουν οι κ.κ. Αργυριάδης, Χριστοφορίδης και Τσομίδης αλλά ο Κώστας Παπαδόπουλος δικηγόρος που είχε εμπιστευτεί ο Σκόρδας και για το άρθρο 44 πριν από δέκα χρόνια.

Η δεύτερη προτεραιότητα αφορά το οικονομικό και τις πληρωμές προς παίκτες και προσωπικό. Η διοίκηση της ΚΜΑ παρέδωσε χθες τη λίστα με τις άμεσες υποχρεώσεις στις οποίες φαίνεται ότι στους παίκτες οφείλονται δόσεις και μισθοί, ενώ το προσωπικό είναι μέσα 3,5 μήνες. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η διοίκηση θα προσπαθήσει να καταβάλει το δώρο και κάποιο μισθό στο προσωπικό ενώ λεφτά που αντιστοιχούν σε δόσεις Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου θα καταβληθούν στους παίκτες.

Προτεινόμενα Άρθρα