Ανέφικτο το σενάριο με Γιαννιώτα

από AllAboutARIS

Σχεδόν αδύνατος ο δανεισμός του νεαρού παίκτη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Φήμες που θέλουν τον Γιάννη Γιαννιώτα να επιστρέφει στον ΑΡΗ τον Γενάρη με την μορφή του δανεισμού από την Φορτούνα κυκλοφόρησαν χθες, μόνο που δύσκολα θα πάρουν σάρκα και οστά.

Ο νεαρός παίκτης, ξεκαθάριζε χθες ότι δεν του έχει γίνει η παραμικρή κρούση από τον ΑΡΗ αλλά ακόμη και αν του γίνει, δεν επιθυμεί αυτή τη στιγμή να επιστρέψει και να αφήσει το γερμανικό πρωτάθλημα και την εμπειρία που ζει εκεί αφού το θεωρεί πισωγύρισμα στην καριέρα του (κάποια στιγμή στο μέλλον δεν κρύβει ότι θα ήθελε να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΑΡΗ).

Ο Γιαννιώτας με την έλευση του νέου προπονητή στη Φορτούνα στο διάστημα της διακοπής του γερμανικού πρωταθλήματος για ενάμιση μήνα, θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή απαλλαγμένος από τους τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός για δυο μήνες και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εκτιμά πολύ τη στάση της γερμανικής ομάδας το διάστημα που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και θέλει να το ανταποδώσει με σκληρή δουλειά. 

Ο Γιαννιώτας ολοκληρώνει αυτό το Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις του με την Φορτούνα και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται για δέκα μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις γιορτές  με τους δικούς του ανθρώπους μέχρι να επιστρέψει στην Γερμανία για τη μίνι προετοιμασία πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα