Η τρίτη ευκαιρία του Μπουζάνη

από AllAboutARIS

Η απουσία του Σωκράτη Διούδη από το ματς με τον Λεβαδειακό θα δώσει στον Ντιν Μπουζάνη την τρίτη ευκαιρία να μπει στην ενδεκάδα.

Ο Σωκράτης Διούδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα απουσιάσει από το ματς της 21ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και ο Ντιν Μπουζάνης ανυπομονεί για το ματς της 26ης Ιανουαρίου, στο οποίο- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα επανέλθει στην ενδεκάδα των «κίτρινων».

Εκείνη την ημέρα μάλιστα θα έχει συμπληρώσει ακριβώς τέσσερις μήνες από την τελευταία του παρουσία κάτω από δοκάρια της ομάδας. Ο Μπουζάνης πήρε την πρώτη του ευκαιρία στο πρωτάθλημα στο ματς της 5ης αγωνιστικής (23 Σεπτεμβρίου) με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε με 2-0. Εκείνα τα 94 λεπτά είναι και τα μοναδικά που έχει στη Σούπερ Λιγκ.

Πέντε μέρες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου, έπαιξε στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου δέχτηκε ένα γκολ (που ήταν τελικά καταδικαστικό για τους «κίτρινους») για το οποίο και ο ίδιος έφερε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Έκτοτε ο Διούδης επέστρεψε στην εστία και δεν βγήκε ποτέ ξανά.

Αυτό θα συμβεί αναγκαστικά στο ματς της Λιβαδειάς, όπου ο Μπουζάνης θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τη θέση του τερματοφύλακα, στην οποία ο προκάτοχος του Σούλη Παπαδόπουλου, Ζόραν Μιλίνκοβιτς είχε ζητήσει ενίσχυση.

Προτεινόμενα Άρθρα