Ελεύθερος από την Αουγκσμπουργκ

από AllAboutARIS

Αουγκσμπουργκ τέλος για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο facebook. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις αρχές του 2014 θα ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από. τον Ολυμπιακό. ΑΡΗΣ, Πλατανιάς και Εργοτέλης έχουν δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον νεαρό χαφ, που σήμερα έλυσε το συμβόλαιό του με την Άουγκσμπουργκ.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω της σελίδας του στο facebook. «Γειά σε όλους! Όχι μόνο το 2013 τείνει προς το τέλος, αλλά και ο δανεισμός μου στην FC Augsburg τελειώνει εδώ. Η συμφωνία λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τους φιλάθλους για τον καιρό που περάσαμε μαζί. Από εδώ και πέρα;

Ακόμη δεν έχει παρθεί απολύτως καμιά απόφαση! Γυρίζω προσεχώς Ελλάδα και μαζί με τον Ολυμπιακό, θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Όπως και να έχει, εύχομαι σε όλους μας: ένα πιο επιτυχημένο 2014, προπαντός όμως, πολλή υγεία και αγάπη!», έγραψε ο Βλαχοδήμος.

Ήδη η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει δεχτεί πάνω από 100 σχόλια από οπαδούς διαφόρων ομάδων της Σούπερ Λιγκ, που τον προτρέπουν να έρθει στη δική τους ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα