Το 2013 σε εικόνες (photostory)

από AllAboutARIS

Το 2013 ποδοσφαιρικά δεν θα είναι μία χρονιά που θα νοσταλγούν οι οπαδοί του ΑΡΗ. Το AllAboutARIS.com κάνει μία αναδρομή σε αυτό μέσα από 15… κλικ.

Ενα γρήγορο φλας μπακ στη χρονιά που φεύγει και σίγουρα δεν θα λείψει σε κανέναν επιχειρεί το AllAboutARIS.com μέσα από τον φωτογραφικό φακό και τις στιγμές που απαθανάτισε.
Στο YellowTV μπορείτε να δείτε 15 φωτογραφίες που δύσκολα θα ξεχαστούν και δίνουν το περίγραμμα του 2013.

Πιο συγκεκριμένα θα δείτε:

Το τελευταίο αντί στον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα, τον Νταβίντ Αγκάνθο να πανηγυρίσει τα δύο γκολ επί του ΠΑΟΚ δείχνοντας στο στήθος του τον Θεό του Πολέμου αλλά και να βγαίνει εκτός εαυτού μετά την άδικη αποβολή του στο Περιστέρι. Το πολύτιμο γκολ του Νούνο Κοέλιο επί του Παναθηναϊκού, την περσινή κατάληψη της Βέροιας, τον πανηγυρισμό μετά δακρύων του Παπαζαχαρία με τον Τάτο στο Περιστέρι αλλά και τους πανηγυρισμούς στο ματς της Ξάνθης, με το αυτί όλων στα ραδιοφωνάκια για τη διακοπή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό.

Θα δείτε επίσης την εκλογική νίκη του Δημήτρη Ηλιάδη, την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, τους αντικαταστάτες του Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ αλλά και την επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου. Τον Φραντσέσκο Τότι στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» για το φιλικό του ΑΡΗ με τη Ρόμα αλλά και πανηγυρικά στιγμιότυπα από τις δύο και μοναδικές νίκες των «κίτρινων» φέτος σε Νέα Σμύρνη και Βέροια, τους παίκτες του ΑΡΗ και του Παναθηναϊκού να σπεύδουν να τραβήξουν τις διαφημιστικές πινακίδες για να μπει το ασθενοφόρο για τον Μαρινάκη αλλά και τον μεγάλο άτυχο, Βασίλη Τριανταφυλλάκο, να αποχωρεί τραυματίας από την Τούμπα.

Προτεινόμενα Άρθρα