Νέα νίκη για Ολυμπιακό

από AllAboutARIS

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίτσελ ο Τσόρι που σημείωσε δυο γκολ. Πολλά τα αμυντικά κενά της προσεχούς αντιπάλου του ΑΡΗ.

Παίζοντας στο ρελαντί και με τον Ντομίνγκες να πετυχαίνει ένα γκολ και να δίνει δύο ασίστ, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 την Καλλονή, επόμενη αντίπαλο του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα, στο Φάληρο και άρχισε το 2014… όπως τελείωσε το 2013. Το πρώτο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 13ο λεπτό με κοντινό σουτ του Σαβιόλα.

Και το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γρήγορο γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Ντομίνγκες στο 54`. Η νίκη είχε, ουσιαστικά, εξασφαλιστεί και οι «ερυθρόλευκοι», αν και πάλι δεν «πάτησαν γκάζι», συνέχισαν αξιοποιώντας και τα πολλά αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων.

Ετσι, ήρθε το 3-0 από τον Μανωλά στο 65` και το 4-0 από τον νεοεισελθόντα Μασάντο στο 75`, ενώ Ντομίνγκες (69`), Μασάντο (82`) και Σαβιόλα (84`) μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης (72` Μασάντο), Σάμαρης (66` Εντινγκά), Κάμπελ, Φουστέρ (56` Βάις), Ντομίνγκες, Σαβιόλα

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Μαρσέλο, Γιουκαρής (78` Ντάμπος), Μανούσος (69` Βαλιός), Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Καζάκης (20` Ναμπούγιου).

Προτεινόμενα Άρθρα