«Σκασμένος» Σούλης και… νέοι

από AllAboutARIS

Τρελαμένος ο έλληνας τεχνικός από την πιθανότητα να μην έχει και πάλι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη διάθεσή του. Προβληματισμός και από τους νέους παίκτες.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ύστερα από την νέα αρνητική τροπή με την ΕΠΟ ο Σούλης Παπαδόπουλος που περίμενε χθες τα ευχάριστα- που δεν ήρθαν- από την επιτροπή μεταγραφών προκειμένου να καταρτίσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα. 

Ο έλληνας τεχνικός περίμενε πως και πως το πράσινο φως για τα δελτία ώστε να ετοιμάσει την τακτική του με τους νέους παίκτες εκ των οποίων οι τέσσερις προορίζονται για την ενδεκάδα αλλά έμεινε πάλι… αίολος αφού κινδυνεύει να μην τους έχει και πάλι στη διάθεσή του, πηγαίνοντας στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής δίχως την βοήθεια που μπορούν να του δώσουν οι νέοι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα είναι και σε καλή κατάσταση με βάση την εικόνα τους στις προπονήσεις.

Προβληματισμένοι είναι και οι νέοι παίκτες που βλέπουν ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι ενδέχεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις εξέδρες, ανήμποροι- για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τους ίδιους- να βοηθήσουν τον ΑΡΗ και φυσικά να πάρουν παιχνίδια που ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθαν στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα