“Τελειώνει”ο Μπουζάνης

από AllAboutARIS

Ο Γκελής πιθανότατα θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας στον αγώνα με τον Ατρόμητο, εάν δεν εκδοθούν τα δελτία, για να έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος στη διάθεση του τον Γουναρίδη

Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ντιν Μπουζάμνης. Ο ομογενής τερματοφύλακας αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν από την ομάδα καθώς μετά την έλευση του Γουναρίδη, βλέπει ότι δεν πρόκειται να έχει χρόνο συμμετοχής και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει. Μάλιστα δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις της ομάδας και ιθανότατα έχει ήδη αποχωρίσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αγγλία.

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί πρόβλημα στον ΑΡΗ, αφού αν δεν εκδοθούν τα δελτία, τότε ο Γουναρίδης δεν θα μπορεί να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με την ΕΠΟ, τότε πίσω από τον Διούδη την Κυριακή θα βρεθεί ο Μάριος Γκελής. Ο νεαρός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου και πιθανότατα θα αποχωρήσει, αλλά γίνεται μια προσπάθεια ώστε να παραμείνει και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Προτεινόμενα Άρθρα