Με Τάτο, Μανιά, Αγκάνθο και 5 νέους

από Haris Mol

Πιο επιθετικά δεν θα μπορούσε να κατεβάσει τον ΑΡΗ ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Απ’ ότι έδειξε τις τελευταίες δύο μέρες στις προπονήσεις, ο Σούλης Παπαδόπουλος εκτός απροόπτου θα κατεβάσει την ομάδα σε 2 περίπου ώρες με φουλ επιθετικό σχήμα. Η διάταξη της ομάδας θα είναι η… κλασική 4-3-3.

Κάτω από τα γκολπόστ θ α βρίσκεται ο Στέφανος Γουναρίδης που θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τα… κίτρινα γάντια, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Βλάχος, αριστερά ο Τσουμάνης, ενώ στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα αποτελείται από τους Κύργια, Μπουγαϊδη.

Στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Οικονομόπουλος με τον Καμινιώτη και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Τάτος. Αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή θα ξεκινήσει ο Μπακασέτας, δεξιά ο Μανιάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Αγκάνθο.

Υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει ο Αγκάνθο. Αν συμβεί αυτό τη θέση του θα πάρει ο Σουνάς και θα παίξει είτε αριστερά είτε στον άξονα (αν πάει στον άξονα ο Τάτος θα ξεκινήσει αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή). Σε αυτή την περίπτωση στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μανιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα