"Μεγάλο σεβασμό για τον κόσμο του ΑΡΗ"

από Haris Mol

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της αγγλικής ομάδας πραγματοποίησε ο ομογενής πορτιέρο

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Καρλάιλ πραγματοποίησε ο Ντιν Μπουζάνης, στο επίσημο σάιτ της αγγλικής ομάδας, κάνοντας ααναφορά και στον ΑΡΗ.

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ: “Ήμουν μέχρι πρότινος στην Ελλάδα, μέλος της ομάδας του ΑΡΗ αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Έτσι είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην Αγγλία. Απολαμβάνω πραγματικά την παρουσία μου εδώ και χαίρομαι για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε. Το συμβόλαιο τριών μηνών που υπέγραψα μου δίνει το κίνητρο να δουλέψω σκληρά και ελπίζω να «κερδίσω» ένα συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν”.

Για την απόφαση του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Ήμουν ενθουσιασμένος όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στην Ελλάδα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά καλό και αγωνίζονται σ” αυτό ορισμένες πολύ καλές ομάδες. Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από αγγλικές ομάδες αλλά ήθελα να δοκιμάσω τη τύχη μου στην Ελλάδα γιατί είναι ένα απο τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Πίστεψα πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα. Κατάλαβα πως η Αγγλία είναι το καλύτερο μέρος για να βελτιωθεί ένας ποδοσφαιριστής”.

Για τον κόσμο του ΑΡΗ:  “Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον ΑΡΗ σαν ομάδα, οι οπαδοί του ήταν θαυμάσιοι μαζί μου, αλλά είναι ωραίο να βρίσκομαι και πάλι στην Αγγλία”.

Προτεινόμενα Άρθρα