Μια από τα ίδια

από Haris Mol

Ατομικά λάθη, ελάχιστοι που διασώθηκαν, ξένοι σε άλλο γήπεδο.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, στη φάση του γκολ, δεν φέρει ευθύνη, ήταν καλός σε όσες εξόδους επιχείρησε.

ΒΛΑΧΟΣ: Είχε και πάλι προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στη Λειβαδιά ήταν ο Λυκογιάννης που τον ταλαιπώρησε, σήμερα ο Σολτάνι. Είναι φανερό ότι του λείπουν παιχνίδια, δεν βοήθησε καθόλου από τη μέση και μπροστά.

ΠΟΥΛΙΔΟ: Επέστρεψε στην άμυνα, όχι όμως μαζί του και η σιγουριά. Προσέθεσε ένα ακόμη τραγικό λάθος που στοίχησε στην ομάδα του.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς, αυτός που ήταν με τα λιγότερα λάθη και γενικά είχε σωστές τοποθετήσεις.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Λίγα πράγματα. Αμυντικά τον ταλαιπώρησε ο δραστήριος Μαρίν που τον καθήλωσε στο μισό γήπεδο.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ τρέξιμο, πολύ φιλότιμο, έβγαλε το γνωστό του πάθος και αντικαταστάθηκε όταν έπρεπε να μπει ένα πιο δημιουργικό χαφ.

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Ο άτυχος του παιχνιδιού αφού τραυματίστηκε στο 20λεπτο και αντικαταστάθηκε.

ΤΑΤΟΣ: Δεν είναι ότι δεν έτρεξε, ότι δεν προσπάθησε, ότι δεν πάλεψε. Δεν απείλησε όμως και σίγουρα ο ΑΡΗΣ περιμένει από αυτόν να του πάρει ένα ματς μόνος του.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Οαση. Η πιο καλή προσθήκη του Ιανουαρίου. Το έχει το γκολ και γενικά βοηθάει παντού και παίζει με πάθος και φοβερή διάθεση. Ισως πρέπει να πάει στην κορυφή.

ΜΑΝΙΑΣ: Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν εξαφανισμένος και δεν απείλησε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και είχε τις δυο καλύτερες στιγμές του ΑΡΗ.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Τίποτα απολύτως. Καμία σχέση με τον περσινό παίκτη. Ακόμη και όταν φτάνει απέναντι στην εστία είναι σκέτη απογοήτευση. 

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε νωρίς αντί του τραυματία Καμινιώτη, έτρεξε , προσπάθησε αλλά δεν φτάνει αυτό αφού στην ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν βοήθησε.

ΣΟΥΝΑΣ: Μπήκε λίγο μετά το γκολ της Ξάνθης για να παίξει πιο κοντά στον Τάτο και να βοηθήσει στην ανάπτυξη, χωρίς όμως να το καταφέρει.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Επαιξε στο τέλος για ένα δεκάλεπτο

Προτεινόμενα Άρθρα