Με νίκη μένει ζωντανός

από Haris Mol

Χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος ο ΑΡΗΣ είναι πανέτοιμος για το διπλό στην αλώβητη έδρα του Παναιτωλικού.

Χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος ο ΑΡΗΣ είναι πανέτοιμος για το διπλό στην αλώβητη έδρα του Παναιτωλικού. Η σημερινή αναμέτρηση (19.30) είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες των «κιτρινόμαυρων» να παραμείνουν ζωντανοί στην διεκδίκηση της παραμονής.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα βόλεψαν χθες, και σήμερα παίρνοντας τους 3 βαθμούς αυξάνουν τις ελπίδες τους για ανατροπή των δεδομένων. Φυσικά το έργο τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς και σημαντικές απουσίες υπάρχουν και αγωνίζονται σε μια έδρα που έπειτα από 10 ματς στο Πρωτάθλημα έχει παραμείνει αλώβητη.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κατεβάσει μια ομάδα με αρκετές αλλαγές. Απόντες  είναι οι τιμωρημένοι Τάτος, Ηρακλής και οι τραυματίες Αγκάνθο, Καμινιώτης, Βλάχος και Οικονομόπουλος.

Στην 20αμελή αποστολή βρίσκονται: Διούδης, Γουναρίδης, Μπουγαϊδης, Βαγγέλη, Γιαννίτσης, Ψυχογιός, Νταμαρλής, Τσιάρας, Μπακασέτας, Τσουμάνης, Μανιάς, Σουνάς, Πουλίδο, Ρένια, Αγγελούδης, Γκόλιας, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Παπαδόπουλος.

Οι 19 του Παναιτωλικού είναι οι εξής:: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Θεοδωρίδης, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Προτεινόμενα Άρθρα