Σας ενοχλεί να παίζει με τους κανόνες ΣΑΣ;

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την υποκρισία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον καθένα, που τον μαθαίνει η Ελλάδα γιατί πιάνει στο στοματάκι του τον ΑΡΗ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο όλο αυτό που γίνεται από χθες το βράδυ. Ο ΑΡΗΣ με την πεντακάθαρη και δικαιότατη νίκη του επί του Πανιωνίου, έκανε πολλούς να χάσουν πλέον τον ύπνο τους. Σίγουρο τον είχαν τον ΑΡΗ, αλλά πλέον ξέρουν καλά ότι κινδυνεύουν και μάλιστα άμεσα.

Ο ΑΡΗΣ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου πλέον κρατάει την τύχη στα πόδια του. Στα δυο επόμενα ματς με Βέροια και Πλατανιά αν κερδίσει βάζει τις δυο αυτές ομάδες από κάτω και ψάχνει τον… τρίτο της παρέας. Εξαρτάται πλέον από τον ίδιο και αυτό ανησυχεί και αναμένεται αντίδραση από το… σύστημα.

Ανησυχεί σε κάθε περίπτωση όλους αυτούς στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου που τους βολεύει ο ΑΡΗΣ να είναι ο ΑΡΗΣ της Λιβαδειάς που θα ανέχεται τον Ιωαννίδη. Δίνει και το δικαίωμα με τα δικά του λάθη και όλα καλά. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ της Ξάνθης, όπου ο Μαντάκης δεν δίνει ΔΥΟ ΜΑΡΣ ΠΕΝΑΛΤΙ και ο ΑΡΗΣ χάνει. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ της Βέροιας με τον Βοσκάκη, όχι βέβαια λόγω της νίκης, αλλά των 3 κόκκινων προς όφελος του Πλατανιά. Της ομάδας δηλαδή που ο αντιπρόεδρος φιλοξενεί στο ξενοδοχείο του τα βαφτίσια του Βοσκάκη και του κουμπάρου του Σιδηρόπουλου. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ στα Γιάννενα που ο κουμπάρος αποβάλει ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟ και δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον ΠΑΣ. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ που δεν παίρνει μαρς πέναλτι στην Ριζούπολη, μαρς πέναλτι στο Περιστέρι, που δέχεται γκολ οφσάιτ με Καλλονή στο Βικελίδης, γκολ επιθετικό φάουλ στο ΟΑΚΑ, που είναι πρώτο σε κόκκινες και πρώτος σε κίτρινες στο πρωτάθλημα…………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα