Συγκεντρωμένοι στον στόχο

από Haris Mol

Μπορεί στον Πανιώνιο να συνεχίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων στον ΑΡΗ όμως οι πάντες έχουν αφοσιωθεί στο παιχνίδι που έρχεται με τη Βέροια.

Τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για τον ΑΡΗ ήταν και εξακολουθούν να είναι η μισή χρονιά και πλέον για την ομάδα. Μόνο με το δύο στα δύο υπάρχουν ελπίδες για διεκδίκηση της παραμονής και αυτό το ξέρουν πολύ καλή τόσο οι παίκτες με τον προπονητή όσο και η διοίκηση.

Το ένα βήμα έγινε την Δευτέρα απέναντι στον Πανιώνιο και απομένει το δεύτερο βήμα την Κυριακή με τη Βέροια. Πανιώνιος και διάφοροι άλλοι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζουν να προκαλούν με ανακοινώσεις και δηλώσεις προσπαθώντας ουσιαστικά να προκαλέσουν την κοινή γνώμη.

Στον ΑΡΗ πάντως παραμένουν αφοσιωμένοι στον στόχο. Όσο δύσκολο και αν είναι, παραμένουν ανεπηρέαστοι και συγκεντρωμένοι. Με αυτό που κάνει ο Πανιώνιος μόνο κακό στον εαυτό του δημιουργεί και τίποτα άλλο Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για το ματς της χρονιάς με τη Βέροια και ευελπιστούν πως θα είναι πανέτοιμοι.

Προτεινόμενα Άρθρα