Ο μεγάλος στόχος του Τριανταφυλλάκου

από Haris Mol

Αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γήπεδο αφιερώνει ο 22χρονος παίκτης του ΑΡΗ.

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει καθημερινά ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν. Σε δέκα μέρες συμπληρώνει τρεις μήνες από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εξαιτίας του κατάγματος κνήμης που υπέστη και ήδη έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή.

Ο μεγάλος στόχος που έχει βάλει ο 22χρονος μέσος είναι να προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν έστω και αν αυτό φαντάζει δύσκολο. Για να το πετύχει αυτό, δουλεύει καθημερινά σε διπλό πρόγραμμα με την βοήθεια του Γιάννη Γιώρη, τόσο στο γυμναστήριο και το γήπεδο όσο και στην πισίνα. Έχει ήδη αρχίσει τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα και το ευχάριστο είναι ότι δεν έχει νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Ο άνθρωπος που είναι τη μισή σχεδόν μέρα μαζί του, ο υπεύθυνος για την αποκατάσταση των παικτών του ΑΡΗ, Γιάννης Γιώρης έχει να λέει για την διάθεση που δείχνει ο σερραίος παίκτης και την τεράστια επιθυμία να επιστρέψει στα γήπεδα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι για τον Τριανταφυλλάκο η φετινή χρονιά είναι κρίσιμη αφού στο τέλος της ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Προτεινόμενα Άρθρα