Σαν πρόβατο στην σφαγή…

από AllAboutARIS

Πλήρης επιβεβαιώση (δυστυχώς) για το AllAboutARIS που είχε προβλέψει τον συγκεκριμένο ορισμό

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά το AllAboutARIS επιβεβαίωνεται στα θέματα διαιτησίας. Την στιγμή που διάφοροι…αρειανολόγοι αναφέρουν ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενασχόληση με την διαιτησία η ΕΠΟ έστειλε στα Χανιά, τον διαιτητή που προβλέψαμε ότι θα στείλει. Ο λόγος για τον Σταύρο Μάνταλο από την ΕΠΣ Καβάλας από φέτος, καθώς μέχρι πέρσι ήταν της Αθήνας! Ο ρέφερι που πέρσι απέβαλε χωρίς λόγο και αιτία τον Γιαννιώτα στο ίδιο γήπεδο στα Περιβόλια των Χανίων, ο ρέφερι που ο Δερμιτζάκης στο ΑΡΗΣ-Πανθρακικός χαρακτήρισε την καλύτερη εκτός έδρας διαιτησία που είχε ποτέ (Ο ΑΡΗΣ τελείωσε με 9), ο διαιτητής που στην Λιβαδειά το πέναλτι υπέρ του Γκέσιου στο 35 το έκανε αποβολή για θέταρο, που ήταν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου- ΠΑΟ 3-2 με πέναλτι και αποβολές υπέρ της ομάδας του Μπέου που για ένα βαθμό άφησε τον ΑΡΗ εκτός Ευρώπης.

Αυτόν τον διαιτητή όρισε η ΕΠΟ που θα αξιολογηθεί στα Χανιά από τον Ηλία Μαζαράκο από την Άρτα!!! Να θυμίσουμε δικά του παιχνίδια και… πέναλτι;
Βοηθοί ορίστηκαν ο Γουργιώτης Φθιώτιδας και ο Απτόσογλου Αθηνών, ενώ τέταρτος είναι ο Παπαπέτρου Αθηνών. Ο ΑΡΗΣ πάει στα Χανιά ως πρόβατο στην σφαγή. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει άμεσα να αντιδράσει γιατί ανακοινώσεις την Δευτέρα δεν θα έχουν κανένα απόλύτως νόημα και ουσία.

Προτεινόμενα Άρθρα