«Μετάνιωσα που δεν πήρα την ομάδα να φύγουμε»

από AllAboutARIS

Καλεσμένος της «Αθλητικής Κυριακής» της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν ο Λάμπρος Σκόρδας, που μίλησε για όσα έγιναν στο ματς του ΑΡΗ με τον Πλατανιά.

Ο Λάμπρος Σκόρδας, που παρέμεινε στα Χανιά, ήταν καλεσμένος της «Αθλητικής Κυριακής» της Δημόσιας Τηλεόρασης και μίλησε για όσα συνέβησαν στα Περιβόλια.

«Έγινε ένας αγώνας με ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ, ο Πλατανιάς κέρδισε ένα ματς χωρίς να βάλει γκολ και ο ΑΡΗΣ βρίσκεται να χάνει συνεχόμενα βαθμούς από ανθρώπους που καθορίζουν τις τύχες ενός αγώνα και του ποδοσφαίρου. Ο Μάνταλος φυγαδεύτηκε από την αστυνομία. Ο ποδοσφαιριστής μας κατήγγειλε δημόσια ότι τον χτύπησε στην προσπάθεια να φύγει προς τη φυσούνα. Δεν έχει δικαίωμα να χτυπάει οποιονδήποτε».

Για τη δική του άποψη ότι η ομάδα έπρεπε να αποχωρήσει: «Τι άλλο μπορεί να πάθει η ομάδα όταν σφαγιάζεται κάθε Κυριακή κατά παραγγελία. Ζήτησα να φύγουν γιατί γελοιοποίησαν το άθλημα. Υποχώρησα γιατί πιστεύουν ότι όπως σήμερα μπορούσαν να κερδίσουν, μπορούν να κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι είναι απολυμένος από την Εθνική τράπεζα αλλά είχε σίγουρα δόλο, γιατί αν είσαι έντιμος δεν καταδικάζεις μία ομάδα να πέσει κατηγορία».

Προτεινόμενα Άρθρα