Ο πονοκέφαλος του Σούλη

από AllAboutARIS

Τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο, φοβίζουν τον έλληνα τεχνικό εν όψει ΟΦΗ.

Η κίνησή του στο ματς με τον Πλατανιά να αντιδράσει στην προτροπή του Σκόρδα να πέσουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι τους έδωσε αρκετούς πόντους, τόσο μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ όσο και όλης της φίλαθλης Ελλάδας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος εξακολουθεί να πιστεύει στον στόχο της παραμονής αλλά τα τελευταία 24ωρα δεν πιστεύει στα μάτια του με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα σε διοικητικό επίπεδο.

Το μεγάλο πρόβλημα του έλληνα τεχνικού πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν είναι οι απουσίες των τραυματιών Αγκάνθο, Πουλίδο και Καμινιώτη. Ούτε των τιμωρημένων Μπακασέτα και Μπουγαίδη. Είναι ο κίνδυνος να χάσει την αυτοσυγκέντρωσής της η ομάδα με όλα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων και το μπάχαλο με τις… δυο διοικήσεις και να μην παρουσιαστεί στο επίπεδο που πρέπει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η δουλειά στις τελευταίες προπονήσεις, έχει επικεντρωθεί κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. «Κλείστε τα αυτιά σας όσο μπορείτε. Εμείς τη δουλειά μας. Έχουμε ένα κομβικό ματς με τον ΟΦΗ και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο» τους είπε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα Άρθρα