Απλά… ανεπαρκείς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ κακός στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Καλύτερος με διαφορά ο Διούδης, θετικοί οι Γιαννίτσης, Κουσίδης, βοήθησε ο Σουνάς ως αλλαγή.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Ο κορυφαίος του ΑΡΗ με διαφορά. Είπε όχι στις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που είχε ο ΟΦΗ και κράτησε τουλάχιστον το μηδέν.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Μέτριο παιχνίδι από τον αρχηγό του ΑΡΗ. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα αλλά επιθετικά δεν είχε καθαρό μυαλό παρότι ανέβηκε αρκετές φορές.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Με εξαίρεση την φάση στην κεφαλιά του Μακρή, είχε καλές αντιδράσεις και σωστές τοποθετήσεις και απομάκρυνε την μπάλα από τον χώρο ευθύνης του.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Τα πήγε καλά πάνω στον Παπάζογλου τον οποίο είχε χρεωθεί. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στον αέρα, τον κράτησε εκτός περιοχής και έκανε καλό ματς.

ΤΣΙΑΡΑΣ: Επαιξε για ένα ημίχρονο και ήταν το ένα από τα δυο αμυντικά χαφ κάνοντας τη δουλειά που ξέρει καλά με τα τρεξίματά του. Αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από ένα παίκτη με περισσότερες επιθετικές αρετές, τον Σουνά.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Διάλεξε ματς να κάνει το χειρότερο ματς του. Πολύ κακός, ενώ δεν είχε πολύ πίεση δεν πήρε πρωτοβουλίες από την πλευρά του και όσες σέντρες επιχείρησε ήταν κακές.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Μέτριο ματς από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που είχε διάθεση αλλά δεν είχε ουσία και έκανε αρκετές λάθος πάσες που του στοίχισαν και την αντικατάστασή του.

ΚΟΥΣΙΔΗΣ: Στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα ο νεαρός δεν έκανε κακό ματς. Επαιξε στις πλευρές, είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες και έχασε τη μια από τις δυο καλές στιγμές του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΑΤΟΣ: Λίγα πράγματα και πάλι από τον παίκτη βαρόμετρο του ΑΡΗ. Δεν του βγήκαν οι προσπάθειες που πήρε, ούτε 1-2 σουτ που επιχείρησε. Αναγκαζόταν και πάλι να γυρίζει πίσω και να παίρνει την μπάλα για να φτιάξει παιχνίδι.

ΜΑΝΙΑΣ: Δεν ακούμπησε σχεδόν καθόλου. Για 80΄ ταλαιπωρούνταν στην γραμμή πολύ μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Είναι ενδεικτικό ότι δεν έκανε ούτε ένα σουτ στην εστία.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό για να καλύψει το κενό του Αγκάνθο αλλά δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου και δεν απείλησε επίσης.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΣΟΥΝΑΣ: Η παρουσία του με την έναρξη της επανάληψης έδωσε μια σπιρτάδα στον ΑΡΗ αλλά μόνο για κανένα δεκάλεπτο αφού μετά χάθηκε και αυτός στη γενική μετριότητα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπήκε στο διάστημα που ο ΟΦΗ δεν απειλούσε και γενιά δεν είχε… αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΕΝΙΑ: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα