Με Κύργια μπακ και Βλάχο εξτρέμ!

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το πλέον αμυντικό σχήμα στη Λεωφόρο…

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια χαλαρή προπόνηση στην οποία θα δουλευτούν οι στημένες φάσεις αλλά και ο τρόπος που θα αμυνθεί η ομάδα απέναντι στον αντίπαλο που προέρχεται από τη νίκη της χρονιάς.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Σούλης Παπαδόπουλος τις προηγούμενες μέρες φαίνεται να έχει καταλήξει και πάλι σε ένα αμυντικό σχήμα όπως συνηθίζει τελευταία εκτός έδρας. Για ακόμη μία φορά, παρότι η ομάδα έχει τέσσερα δεξί μπακ, στην πτέρυγα θα παίξει ο κεντρικός αμυντικός Κύργιας.

Αυτόν δοκιμάζει από την Τετάρτη, αυτόν θα χρησιμοποιήσει αύριο. Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως μπροστά του σε ρόλο εξτρέμ θα αγωνιστεί ο δεξιός μπακ Βαλεντίνος Βλάχος! Στο Αγρίνιο και στην Κρήτη έγινε κάτι ανάλογο αλλά από την αριστερή πλευρά. Έπαιξε δηλαδή εξτρέμ ο Τσουμάνης.

Με τον τρόπο αυτό θέλει ο προπονητής του ΑΡΗ να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται από την περιοχή του τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό και με αντεπιθέσεις να προσπαθήσει να βγάλει ένα γκολ, όπως το έκανε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πλατανιά. Βέβαια το γκολ εκεί μπήκε όταν άλλαξε το σχήμα με την είσοδο του Αγκάνθο.

Προτεινόμενα Άρθρα