Ο άθλος του Τριανταφυλλάκου

από AllAboutARIS

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι έχει δέσει το τραύμα και είναι πλέον έτοιμος να μπει με την ομάδα και να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Η θέληση, η ψυχική δύναμη και η τυφλή τήρηση του προγράμματος αποκατάστασης μπορεί να νικήσει και τον χρόνο. Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, 100 μέρες μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε εξαιτίας του κατάγματος στην κνήμη που υπέστη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ είναι σχεδόν έτοιμος να μπει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα. Αν δεν έχει γίνει αυτή την εβδομάδα θα γίνει σίγουρα την επόμενη.

Ο γιατρός του ΑΡΗ Βαγγέλης Πανταζής ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε για να δει την κατάσταση του ποδιού του. Το τραύμα στην κνήμη έχει «δέσει» η ενδυνάμωση πάει περίφημα κάτι που ανάβει το πράσινο φως για να μπει σταδιακά με την ομάδα. Μάλιστα στις σκέψεις του Σούλη Παπαδόπουλου είναι την επόμενη εβδομάδα, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό να τον πάρει στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Προτεινόμενα Άρθρα