Τοποθέτηση του SUPER-3 Καστοριάς

από AllAboutARIS

Ανακοίνωση εξέδωσε ο SUPER 3 Καστοριάς ενημερώνοντας πως συνεχίζεται η διάθεση ζακετών με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο SUPER 3 Καστοριάς ενημερώνοντας πως συνεχίζεται η διάθεση ζακετών με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: “Ο SUPER 3 Καστοριάς ενημερώνει όλα τα αδερφια ότι συνεχίζεται η διάθεση των επετειακών μας ζακετών για τα 100 χρόνια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ απο τον σύνδεσμο (καθημερινά μετά τις 8), όσα αδέρφια είναι εκτός νομού και επιθυμούν να την παραγγείλουν μπορούν να στείλουν μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook:

super-3-kastorias official ή στο e-mail: super3kastorias@yahoo.gr με τα στοιχεία τους και το νούμερο που θέλουν και θα τους την στείλουμε με αντικαταβολή. Επίσης υπάρχει αριθμός ζακετών και στον Κεντρικό.

ΥΓ1: Οι μηχανές του πούλμαν έχουν ήδη ανάψει για το κιτρινόμαυρο γλέντι με τον συμπολίτη. Τιμή συμμετοχής στα 10 ευρώ και το πούλμαν όπως πάντα αναμένεται να είναι φωτιά.

ΥΓ2: Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σε λίγες μέρες κλείνει 100 χρόνια ένδοξης και περήφανης ιστορίας οι χαρές που μας χάρισε σε όλα τα αθλήματα και τμήματα τεράστιες οι πίκρες επίσης μας δυνάμωσαν όμως και μας έκαναν familia. Εμείς παλιολαμόγια θα γιορτάσουμε και θα γλεντήσουμε τα 100 χρόνια γιατί την περηφάνια που έχουμε μέσα μας δεν πρόκειται να μας την σβήσει κανένας και τίποτα. Εμεις τον όρκο μας τον δώσαμε και δεν τον ξεχνάμε.

ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ SUPER 3

ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ”

Προτεινόμενα Άρθρα