Η… προιστορία με Κομίνη

από AllAboutARIS

Για δεύτερη φορά θα βρεθεί το Κλ. Βικελίδης φέτος ο κ. Κομίνης που συνολικά έχει σφυρίξει φέτος σε άλλα δυο ματς τον ΑΡΗ.

Για δεύτερη φορά θα βρεθεί το Κλ. Βικελίδης φέτος ο κ. Κομίνης, που συνολικά έχει σφυρίξει φέτος σε άλλα δυο ματς τον ΑΡΗ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν έδωσε μαρς πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ (φωτο) σε ένα από τα λίγα παιχνίδια που ευνοήθηκε ο Απόλλωνας.

Το άλλο παιχνίδι ήταν στο 2-2 με τον Πανθρακικό στο Κλ. Βικελίδης που μοίρασε το καρπούζι στην μέση.

Το παιχνίδι στο οποίο είχε κάνει πράγματα και θαύματα ήταν προ τριετίας στην Λιβαδειά (1-1), όπου δεν είχε δώσει καθαρό πέναλτι στον ΑΡΗ σε ανατροπή του Γιαννιώτα, χάρισε κόκκινη κάρτα στον Λεβαδειακό και απέβαλε στην μία και μοναδική αποβολή της καριέρας του, το Νίκο Λαζαρίδη για διαμαρτυρία ενώ ήταν αρχηγός!!!

Σε γενικές γραμμές πάντως είναι ρέφερι που δεν έχει πάρει μεγάλα παιχνίδια και προκαλεί τεράστια εντύπωση ότι η ΚΕΔ όρισε έναν μη διεθνή διαιτητή για αυτό το παιχνίδι, παρά την σημασία του.

Ιδιαίτερη προσοχή πάντως πρέπει να δοθεί στους δυο βοηθούς, ειδικά τον Γρεβένη από την Χαλκιδική που ήδη…πιέζεται επικοινωνιακά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα