Δεν φτάνει ο Τάτος

από AllAboutARIS

Ο Τάτος ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο πρώτο γκολ δεν έστησε καλά το τείχος του με συνέπεια να τον εκτελέσει ο Μολίνα. Είχε 2-3 καλές επεμβάσεις.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο παίζοντας αριστερά με αρκετά ανεβάσματα. Όσο περνούσε η ώρα κουράστηκε και έπεσε η απόδοσή του.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Μέχρι τη φάση του δεύτερου γκολ ήταν από τους καλύτερους του ΑΡΗ με γκολ στο ενεργητικό του και γρήγορες αντιδράσεις στην άμυνα. Στη φάση του 89΄όμως έχασε τον Ιγκορ.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ:
Φάνηκε και αυτός κουρασμένος και δίχως πού ενέργεια στο παιχνίδι του, χωρίς πάντως να κάνει το μεγάλο λάθος.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Από τα μέτρια παιχνίδια του Τσουμάνη με τη φανέλα του ΑΡΗ. Φαινόταν να μην έχει ενέργεια, δεν πήρε πρωτοβουλίες, ιδίως όταν έπαιξε αριστερός εξτρέμ.

ΒΛΑΧΟΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα χωρίς και πάλι να δείξει με την εμφάνισή του ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από δικό του αχρείαστο φάουλ προήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Και ζεστό και κρύο. Είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν απέφυγε κάποια αβίαστα λάθη. Έπεσε αρκετά στην επανάληψη και δεν βοήθησε.

ΤΣΙΑΡΑΣ: Πολύ τρέξιμο από τον Λαρισαίο χαφ που έκανε τη δουλειά που του ζήτησε ο προπονητής του αλλά τίποτα παραπάνω, ιδίως στην προώθηση του παιχνιδιού.

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Επαιξε για πρώτη φορά μετά το ντεμπούτο του στη φυσική του θέση δεξιά της επίθεσης, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ρήγματα και αντικαταστάθηκε όταν ο Παπαδόπουλος ήθελε ένα επιπλέον αμυντικό χαφ.

ΤΑΤΟΣ: Αν και τραυματίας ήταν και πάλι αυτός που από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν τα πάντα για τον ΑΡΗ. Από δικό του κόρνερ προήρθε το γκολ του Κύργια και από δικές του ασιστ οι μοναδικές φάσεις του ΑΡΗ στην επανάληψη. Αν είχε 2-3 ακόμη έμπειρους δίπλα του, ίσως ο ΑΡΗΣ να είχε διαφορετική μοίρα.

ΜΑΝΙΑΣ: Το έψαξες το γκολ σε 2-3 περιπτώσεις, ήταν κινητικός, πάλεψε και δεν ήταν από τους χειρότερους.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγινε το τρίτο αμυντικό χαφ με την είσοδό του, πήρε γρήγορα κίτρινη κάρτα και γενικά δεν φάνηκε.

ΚΟΥΣΙΔΗΣ: Μπήκε στο 74΄ και είχε την ευκαιρία με την ευκαιρία στο 83΄να γίνει ο ήρωας.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Μπήκε στο τέλος, δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα