Σήμερα η εκδίκαση

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ «καίγεται» να διατηρήσει την προσωρινή διαταγή που τον προστατεύει από τους πιστωτές του.

Κάπου μεταξύ του πολύ πιθανού πλέον υποβιβασμού και της γιορτής για τα 100 χρόνια, ο ΑΡΗΣ έχει σήμερα και την εκδίκαση της δεύτερης αίτησης που έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο για υπαγωγή του στο άρθρο 99 μετά την αναβολή που είχε πάρει την πρώτη φορά.

Η εκδίκαση έρχεται σε μια πολύ περίεργη στιγμή για τους κίτρινους και είναι πραγματικά άγνωστο τι θα πράξουν σήμερα οι νομικοί κ.κ Παπαδόπουλος και Γεωργιάδης και αν επιδιώξουν να πάρουν μια δεύτερη αναβολή αφού σύμφωνα με τους ειδικούς με τον σχεδόν βέβαιο υποβιβασμό το πιο πιθανό είναι η έδρα να μην ανοίξει την διαδικασία εξυγίανσης (το τρίμηνο δηλαδή για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους πιστωτές) αφού το πλάνο βιωσιμότητας δεν μπορεί να υποστηριχτεί σε αμηλότερη κατηγορία και να μην χορηγήσει την προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης των τελεσίδικων αποφάσεων από τα διαιτητικά όργανα της ΕΠΟ. Το τελευταίο είναι κι αυτό που «καίει» πιο πολύ τους κίτρινους αφού την Τετάρτη εκδικάζονται οι αιτήσεις για ενεργοποίηση ποινών που έχουν κάνει Κουλουχέρης και Σανκαρέ. 

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη αρκετοί δικηγόροι παικτών από την Αθήνα έχουν έρθει για να παραστούν στο Πρωτοδικείο και φυσικά να αντιδικήσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα