Ο κύκλος των διαχειριστών κλείνει

από AllAboutARIS

Τι μας δίδαξε η φετινή τραγικά αποτυχημένη χρονιά και ποιο δρόμο φωτίζει για την επόμενη μέρα.

Ο ΑΡΗΣ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσει την Σούπερ Λίγκ μετά την ήττα του από τον Πανθρακικό. Το γιατί έχει λίγο πολύ αναλυθεί και οι ευθύνες έχουν καταμεριστεί. Το θέμα τι θα κάνει ο ΑΡΗΣ σαν οργανισμός για να… σηκωθεί γρήγορα την επόμενη χρονιά. Με την συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας ένας κύκλος κλείνει, αλλά ίσως αποτελέσει την αφετηρία για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

Ο ΑΡΗΣ παραμένει μεγάλος, χάρη στους οπαδούς του που δεν θα τον αφήσουν έτσι. Όπως δεν πρέπει να αφήσουν ατιμώρητους όσους με λάθη σκόπιμα ή μη τον έφεραν στο σημερινό χάλι. Το λιγότερο που οφείλουν να διαφυλάξουν είναι ότι κανείς από αυτούς που διοίκησαν την ομάδα, δεν θα πρέπει να έχει λόγο στην επόμενη μέρα. Αντε με 1-2 εξαιρέσεις, όλοι οι υπόλοιποι που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου, οφείλουν να το καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι και να αποχωρήσουν.

Οι επόμενοι 2-3 μήνες θα μας δείξουν αν ο ΑΡΗΣ έμαθε από τα λάθη του. Αν είναι αποφασισμένος, από την Τρίτη και μετά που θα γιορτάσει- και το οφείλει στην ιστορία του- τα 100 του χρόνια, να βάλει μια τελεία και να κάνει τη επανεκκίνησή του. Μόνος του φυσικά δεν μπορεί να το κάνει. Θα χρειαστεί κάποιον να βγει μπροστά, να χαράξει το πλάνο της επόμενης μέρας με αποκλειστικό στόχο, σύντομα να βρεθεί ο άνθρωπος που εκτός από σχέδιο και όραμα θα έχει και χρήματα για να το υποστηρίξει. Μαζί με τον υποβιβασμό του Αρη τελειώνει και μια δεκαετία διαχειριστών. Θα είναι διδακτική αν όλοι πήραν το μάθημά τους…

Προτεινόμενα Άρθρα