Αρχίζει να το… σκαλίζει

από AllAboutARIS

Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι οι δυο ομάδες είναι ο Πανιώνιος και η Βέροια ο ΑΡΗΣ έχει έννομο συμφέρον να κινηθεί προς την κατεύθυνση της επιβολής των προβλεπόμενων ποινών.

Κινητικότητα σε νομικό επίπεδο αρχίζει να παρατηρείται σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ γύρω από το θέμα με τις ομάδες που δεν έχουν δημοσιεύσει επίσημα τους ισολογισμούς τους. Αν σήμερα στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη επιβεβαιωθεί αυτό που από χθες κυκλοφορεί ως φήμη ότι δηλαδή ο Πανιώνιος και η Βέροια είναι οι δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκ που δεν έχουν δημοσιεύσει τους ισολογισμούς τους και κινδυνεύουν βάσει κανονισμού με υποβιβασμός, ο ΑΡΗΣ δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Ως AllAboutARIS από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε τοθέμα τονίζοντας ότι αφορά άμεσα και τον ΑΡΗ. Εφόσον λοιπόν επιβεβαιωθεί πως οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν δημοσιεύσει εδώ και δύο χρόνια τον ισολογισμό τους πρέπει να τιμωρηθούν και ο η ΠΑΕ να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση προς αποκατάσταση της νομιμότητας.

Όπως ο ΑΡΗΣ εδώ και δυο χρόνια δεν παίρνει άδεια και υπόκειται στον μεταγραφικό περιορισμό,  το ίδιο οφείλει να πράξει εφόσον ομάδες της Λίγκας έχουν παρανομήσει. Αν όντως ισχύει, έχει όλα τα νομικά επιχειρήματα με το μέρος του να το ψάξει. Η πληροφορία ότι οι νομικοί της ΠΑΕ έχουν αρχίσει από χθες να «σκαλίζουν» το θέμα δείχνει ότι υπάρχει ακόμη σφυγμός και περιμένουμε τα νεώτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα