Γενέθλια στην Καβάλα με πρόκριση και… ξύλο

από AllAboutARIS

Ανήμερα των γενεθλίων του ΑΡΗ συνήθως δεν υπήρχε αγωνιστική δράση λόγω αργίας. Ο κανόνας αυτός δεν ίσχυσε το 2010, με τους οάδούς της ομάδας να γιορτάζουν στη γειτονική Καβάλα.

Τα γενέθλια του 2010 αναμφίβολα θα μείνουν αξέχαστα στους οπαδούς του ΑΡΗ, γιατί γιορτάστηκαν σε γήπεδο (της Καβάλας) με πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΑΡΗΣ είχε νικήσει την Καβάλα στο πρώτο ματς με 3-1 και θα πήγαινε στη μακεδονική πόλη να σφραγίσει την πρόκρισή του.

Τις μέρες που προηγήθηκαν του δεύτερου αγώνα δημιουργήθηκε ένα “πολεμικό” κλίμα, με την ΠΑΕ Καβάλα να μην δείνει εισιτήρια στους οπαδούς του ΑΡΗ, οι οποίοι όμως ταξίδεψαν εκεί μεμονωμένα. Προς έκπληξη όλων μάλιστα το… πάρτι είχε και άλλους καλεσμένους και… μασκαρεμένους με κράνη και κουκούλες.

Όλοι θυμούνται τι έγινε πριν την έναρξη του παιχνιδιού με επεισόδια που προκάλεσαν οι γνωστοί… άγνωστοι κουκουλοφόροι, που αργότερα βέβαια αποχώρησαν από το γήπεδο. Εντός αγωνιστικού χώρου, τα γενέθλια γιορτάστηκαν με την πρόκριση στον τελικό μετά το ισόπαλο 1-1. Το μόνο που έλειψε εκείνη τη χρονιά ήταν η κούπα.

Προτεινόμενα Άρθρα