Πανιώνιος και Πλατανιάς στο σκάνδαλο των ισολογισμών

από AllAboutARIS

Πριν από λίγο η εκπομπή "Δίκη" του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ποιες είναι οι δύο ομάδες που δεν δημοσίευσαν ισολογισμούς. Πρόκειται για τον Πανιώνιο και για τον Πλατανιά, το όνομα του οποίου δεν είχε διαρρεύσει τς προηγούμενες ημέρες.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος και η ΠΑΕ Πλατανιάς είναι οι δύο ομάδες που δεν δημοσίευσαν ισολογισμούς, όπως αποκάλυψε απόψε η εκπομπή “Δίκη” του ΣΚΑΪ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν δημοσίευσε ισολογισμό τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή της Κρήτης για έναν χρόνο. 

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο υφυπουργός ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, έχει ήδη ενημερώσει τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό για το θέμα που υπάρχει. Φυσικά τίθενται πολλά ερωτηματικά, όπως για παράδειγμα πώς αδειοδοτήθηκε ο Πλατανιάς από την ΕΠΟ. Η ΕΕΑ είναι μάλιστα αυτή η οποία πρέπει να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα, ενώ και η Σούπερ Λιγκ πρπεπει να παραπέμψει το θέμα στα πειθαρχικά της όργανα, αφού ενημερωθεί από τον Ανδριανό.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει σε κάθε περίπτωση να κηνυγήσει το θέμα αυτό, γιατί ενδεχόμενη επιβολή ποινής υποβιβασμού θα τον φέρει σε θέση για το μπαράζ, αρκεί βέβαια να βγάλει άκρη με τα δικά της ζητήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα