«Έπρεπε να φύγω μετά τον Πλατανιά»

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα από τον πάγκο του ΑΡΗ ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα διεκδικήσει καθόλου χρήματα.

Την απόφαση για να αποχωρήσει από τον πάγκο του ΑΡΗ, ο Σούλης Παπαδόπουλος την είχε πάρει ουσιαστικά μετά τον αγώνα στην Κομοτηνή και το είχε προαναγγήλλει στους παίκτες την Δευτέρα όταν δεν βγήκε καν να προπονήσει την ομάδα. Είχε ψυχικά αδειάσει, δεν είχε κάτι παραπάνω να δώσει και αυτό μετέφερε και στον Σκόρδα, υποβάλλοντας την παραίτησή του την Τετάρτη το βράδυ.

Ο έλληνας τεχνικός, που από χθες βρίσκεται στην Αθήνα μιλώντας στη «SportDay» λίγες ώρες μετά το διαζύγιό του με τον ΑΡΗ, ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε ότι έπρεπε να φύγει μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά και αποκάλυψε ότι δεν ζήτησε καθόλου χρήματα. «Ηταν μια ευλογία να δουλέψω ξανά στον ΑΡΗ και με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τον σώσω, όπως κάναμε πέρσι. Περισσότερα θα πούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος αλλά το μεγάλο λάθος ήταν ότι δεν έφυγα μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πλατανιά. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε ο ΑΡΗΣ και δρομολογήθηκε ο υποβιβασμός του. Δεν ήθελα όμως να με κατηγορήσουν ότι πηδάω από το καράβι στα δύσκολα. Φεύγοντας το μόνο που ζήτησα και πήρα μαζί μου στην Αθήνα ήταν ένα λάβαρο του ΑΡΗ» τόνισε ξεκαθαρίζοντας ότι βάσει συμβολαίου θα μπορούσε να διεκδικήσει χρήματα που του οφείλονται αλλά δεν σκοπεύει να το κάνει.

Προτεινόμενα Άρθρα