Δάρας: "Δεν θα ξεφτιλιστεί στην Γ’ εθνική"

από AllAboutARIS

Βιώσιμο το χρέος του Πανιωνίου, εάν υπαχθεί στο άρθρο 106

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε για την σωτηρία του Πανιωνίου την προσπάθεια για το άρθρο 106, τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ενώ τόνισε ότι κανένας φίλος της ομάδας δεν θα μπορεί να δεχθεί την ομάδα του να ξεφτιλιστεί στην Γ` εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δάρρα στον Sentra 103,3:

Για την αγωνιστική σωτηρία του Πανιωνίου μετά το 3-0 επί του Αστέρα: «Περιμένουμε ακόμα ένα αποτέλεσμα, αλλά ουσιαστικά κατά 99%… αποστολή εξετελέσθη. Και αυτό είναι το βασικότερο. Ο Πανιώνιος, που στηρίχτηκε σε παιδιά νέα και Ελληνόπουλα, είναι πολύ σημαντικό που αγωνιστικά στέκεται εκεί που ανήκει».

Για την Πανιώνια Κίνηση: «Είναι εκείνη που βάστηξε την ομάδα και την χρηματοδοτήσαμε για τα βασικά της έξοδα. Τώρα περιμένουμε να καταθέσουμε την άλλη εβδομάδα την αίτησης για το άρθρο 106 με στόχο να ξεμπλοκάρουμε κάποια χρήματα για να αποδοθούν στους παίκτες και το προσωπικό και στη συνέχεια να μπορέσει η ομάδα μας να είναι βιώσιμη».

Για τον διαχειριστικό έλεγχο και το χρέος: «Έχουμε κάποια εικόνα που είναι όπως την περιμέναμε. Το χρέος, που είναι γύρω στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ είναι βιώσιμο. Αν δεν μπούμε στο άρθρο δεν θα είναι. Τι θα κάνουμε εάν δεν…; Θα ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν όπως και πριν από δύο χρόνια. Ο Πανιώνιος γεννάει παίκτες και αυτό θα ξανακάνει για να μπορέσει να πορευτεί».

Προτεινόμενα Άρθρα