Προσπάθησαν όλοι

από AllAboutARIS

Θετική παρουσία κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι από τους παίκτες του ΑΡΗ.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Νικήθηκε στο τέλος από τον Βαλντέζ. Σε όλο το ματς ήταν σταθερός αν και δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Έπαιξε αριστερό μπακ και τα πήγε πολύ καλά τόσο πάνω στον Βέργο όσο και στον Κάμπελ.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: Καλές τοποθετήσεις από τον νεαρό που δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Πρέπει να βελτιώσει τις απομακρύνσεις του με την μπάλα γιατί συνήθως γίνονται στα τυφλά.

ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: Καλό ματς και από τον έτερο στόπερ που ήταν πολύ καλός ειδικά στον αέρα. Μοναδικό ψεγάδι, το ότι έχασε τον Βαλντέζ στη φάση του γκολ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Η αποβολή του στο τέλος δεν μπορεί να χαλάσει το καλό του παιχνίδι. Πολύ τρέξιμο αλλά με μυαλό και σωστή κάλυψη του χώρου μπροστά από τα στόπερ.

ΣΟΥΝΑΣ: Έπαιξε εσωτερικός χαφ και εμφάνισε πολύ μεγάλη διάθεση και στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στο δημιουργικό. Προσπάθησε να παίξει κάθετα αλλά ήταν άτυχος σε 1-2 περιπτώσεις οριακών οφσάιντ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: Πρώτο 90λεπτο για τον Σερραίο μετά την επιστροφή του από την επέμβαση και εμφάνιση ψυχολογίας με καλές στιγμές.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Τον περίμενε λίγο πιο δραστήριο ο ΑΡΗΣ. Δεν μπήκε πολύ στο ματς και εξαφανίστηκε όταν στην επανάληψη έπαιξε στην κορυφή.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Τον χρησιμοποίησε ο Φοιρός εξτρέμ και χρειάστηκε λίγη ώρα να προσαρμοστεί. Δεν είναι η θέση του και φάνηκε από τις σέντρες που δεν του βγήκαν.

ΜΑΝΙΑΣ: Ο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας στην κορυφή. Ήταν μέσα στις φάσεις που δημιούργησε ο ΑΡΗΣ και από ατυχία δεν σκόραρε. Στην επανάληψη παίζοντας στη γραμμή χάθηκε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο για να κλείσει χώρους στον άξονα.
ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Για τον 24χρονο παίκτη μεγαλύτερη σημασία είχε ότι τον ξαναείδαμε μετά από πολλούς μήνες.

Προτεινόμενα Άρθρα