Η αβεβαιότητα τους διώχνει

από AllAboutARIS

Τις εξελίξεις περιμένουν οι κίτρινοι κουρασμένοι όμως από τις τραγικές συνθήκες και την απίστευτη ασυνέπεια στο οικονομικό.

Τις εξελίξεις της επόμενης μέρας σε διοικητικό επίπεδο περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο λόγος είναι προφανής. Αφενός γιατί στους περισσότερους (πλην όσων έχουν εκχώρηση από τα τηλεοπτικά) οφείλεται σχεδόν όλο το φετινό τους συμβόλαιο και αφετέρου γιατί από τις εξελίξεις της επόμενης μέρας θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνουν στην ομάδα (σε περίπτωση υποβιβασμού στη Γ΄ Εθνική αυτομάτως μένουν όλοι ελεύθεροι).

Οι τραγικές συνθήκες πάντως που βιώνουν από την αρχή της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα (από την κατάσταση στο Ρύσιο ως το πρόσφατο ταξίδι οδικώς στην Αθήνα) έχουν φέρει τους περισσότερους στα όρια και πολύ κοντά στην απόφαση να αποχωρήσουν από την ομάδα ανεξάρτητα τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο ΑΡΗΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πολλοί από τους παίκτες του φετινού ρόστερ και ιδίως όσοι έχουν κάνει πολλά παιχνίδια, έχουν δεχθεί ανεπίσημες κρούσεις από άλλες ομάδες και το πιο πιθανό είναι ότι μόλις τελειώσει η σεζόν, εφόσον δεν υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, θα προχωρήσουν σε προσφυγές (έχουν όλοι το δικαίωμα) προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι και να αναζητήσουν την τύχη τους. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν γρήγορα αφού όσο και αν οι περισσότεροι θεωρούν ότι το φετινό ρόστερ του ΑΡΗ είναι χαμηλής ποιότητας, δεν γίνεται να αποχωρήσουν όλοι.

Προτεινόμενα Άρθρα