Άδοξο φινάλε

από AllAboutARIS

Οι δυο Ισπανοί από ηγέτες της ομάδας εξελίχθηκαν σε χρυσές μετριότητες. Αναχωρεί για Ισπανία ο Αγκάνθο.

Με άλλα όνειρα ξεκίνησε η χρονιά για τους Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο κι αλλιώς τελειώνει. Οι δυο ισπανοί, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, φέτος κινήθηκαν στα ρηχά νερά, ενώ προορίζονταν για ηγέτες σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα και αποχωρούν από τους κίτρινους «χαλώντας» την καλή περσινή πρώτη τους χρονιά ενώ η μετριότητα που τους χαρακτήρισε έπαιξε και αυτή τον δικό της ρόλο στον υποβιβασμό της ομάδας αφού μιλάμε για δυο από τα πολύ βαριά χαρτιά του ρόστερ (δεν υπήρχαν άλλωστε και πολλά).

Για τον Αγκάνθο το κλήμα ήταν στραβό από την προετοιμασία κιόλας, όταν ήρθε σε ρήξη με τους Μούτα και Χατζηνικολάου που ήταν φανερό ότι τον… ανέχονταν και δεν τον ήθελαν πραγματικά στο ρόστερ (το πρόσχημα ήταν ότι δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε όλες τις προπονήσεις). Ο Ισπανός… ξενέρωσε γρήγορα, ακολούθησε και η απομάκρυνση του διερμηνέα Αντώνη Σαρηόγλου που είχε ένα τρόπο να τον ηρεμεί και στα 17 συνολικά παιχνίδια που αγωνίστηκε (ξεκίνησε λόγω τιμωρίας από την 6η αγωνιστική) ήταν μονίμως εκνευρισμένος- εξού και οι δυο αποβολές- πέτυχε μόνο τρία γκολ και η απόδοσή του ήταν στα περισσότερα παιχνίδια κάτω του μετρίου ενώ φαινόταν καθαρά ότι λόγω του γνωστού προβλήματος στο γόνατο, δεν είχε αντοχές. Εδώ και αρκετά παιχνίδια άλλωστε είναι στα… πιτς και αυτή την εβδομάδα θα αναχωρήσει για την πατρίδα του βάζοντας τον επίλογο της δίχρονης παρουσίας του στον ΑΡΗ.

Για τον Πουλίδο η χρονιά ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά όταν ο Χατζηνικολάου τον έχρισε αρχηγό και ηγέτη του νέου ΑΡΗ. Η κίνησή να πετάξει το περιβραχιόνιο (ο ίδιος το διέψευσε γραπτώς) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό προκάλεσε τριγμούς στη σχέση του με τον κόσμο που συνεχίστηκαν στην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-2) όταν του «χρέωσαν» τα δυο γκολ. Ο Ισπανός ζήτησε να παραιτηθεί από αρχηγός, επικαλούμενος κι αυτός την απουσία του Αντώνη Σαρηόγλου.

Το «γλυκό» έδεσε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό όταν ο Μιλίνκοβιτς τον αντικατέστησε στο 37ο λεπτό κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από την κερκίδα ενώ είχε προηγηθεί και έντονη λογομαχία νε τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Σε όλα αυτά προσθέστε και τους συνεχείς τραυματισμούς του που τον κράτησαν για μεγάλο διάστημα εκτός με αποκορύφωνα την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Συνολικά φέτος έπαιξε μόλις σε 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα