"Σωστή διοικητική διαχείριση"

από AllAboutARIS

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε το μέλος της επιτροπής των 100 χρόνων της ομάδας

Από τη Γ` Εθνική πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ τη νέα του αρχή σύμφωνα με τον Λεωνίδα Μπακούρα, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να μπουν γερές βάσεις για να επιστρέψει η ομάδα στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης: 

Για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ: “Τη βλέπω με κάποιος ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά, ώστε να επιστρέψει και σε πέντε χρόνια, να μην είναι απλά στις πέντε πρώτες ομάδες, αλλά πρώτη. Να ξεκινήσουμε μία προσπάθεια όλοι μαζί”.

Για το ποια πρέπει να είναι η νέα αφετηρία του ΑΡΗ: “Από την Γ` Εθνική. Να μπουν γερές βάσεις και να ξεκινήσουμε με αξιοπρέπειά και περηφάνια. Στη Β` χρειάζονται μεγάλα ποσά και θα μας κυνηγάει η κακοδιαχείριση των τελευταίων χρεών. Εγώ δεν πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να μπει στο άρθρο 99. Μπορώ να βοηθήσω μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους.”.

Για τις συζητήσεις που έχει με ανθρώπους, όπως οι Κούης, Παπαϊωάννου και Δασυγένης: “Θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα να κάνουμε μια συνάντηση. Θα καλέσουμε και τον κ. Γράντα και είναι η στιγμή που πρέπει να έρθει. Αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό, πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία.

Εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε σωστή διοικητική διαχείριση, για να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα. Να δημιουργηθεί ένα αγωνιστικό πλάνο”.

Για την πιθανή απώλεια του Ρυσίου, αν επιλεχθεί η Γ` Εθνική: Κανένας δεν θα τολμήσει να πάρει το Ρύσιο. Εμείς θα το αγοράσουμε πίσω”.

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του ΑΡΗ: “Μιλώντας ρεαλιστικά, δεν πιστεύω πως θα έρθει. Για να έχεις τον Γκάλη επικεφαλής, πρέπει να μπει ένα μεγάλο κεφάλαιο. Δύσκολα θα δεχτεί γιατί δεν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις. Τις οποίες πρέπει να φτιάξουμε εμείς, για να έρθει ένας επενδυτής”.

Για τον άνθρωπο που μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο και να βγει μπροστά: “Κάποιοι άνθρωποι υγιείς. Ένας για μένα είναι ο Ντίμης Παπαϊωάννου. Το ίδιο και για τον Ντίνο Κούη και μακάρι να δεχτεί. Αυτά τα χρόνια ήταν εντελώς απομακρυσμένος. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία ομάδα και να είμαστε όλοι μαζί”.

Προτεινόμενα Άρθρα