Θα πληρώσουμε το γήπεδο της ΑΕΚ!

από AllAboutARIS

Φωτογραφική διάταξη βάσει της οποίας ανοίγει ο δρόμος για την Περιφέρεια Αττικής ώστε να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, περνάει με το άρθρο 25 του νόμου που κατέθεσε ο Σταύρος Καλαφάτης

Φωτογραφική διάταξη βάσει της οποίας ανοίγει ο δρόμος για την Περιφέρεια Αττικής ώστε να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, περνάει με το άρθρο 25 του νόμου που κατέθεσε ο Σταύρος Καλαφάτης. Ετσι η ΑΕΚ θα αποκτήσει γήπεδο το οποίο, όπως καταγγείλουν στελέχη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, θα περάσει στην ιδιοκτησία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όλα αυτά ενώ το κράτος περικόπτει δαπάνες από παντού και αναζητά κεφάλαια για να καλύψει ελλείμματα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου (εκτιμάται ότι θα κοστίσει από 60 έως 80 εκατ. ευρώ) θα συμμετέχει η περιφέρεια με 20 εκατ. ευρώ, η εταιρία-χορηγός που θα δώσει το όνομά της στο νέο γήπεδο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ έχει ήδη ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορούν να καταθέτουν χρήματα φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Μέχρι εδώ όλα καλά, ωστόσο τα φαινόμενα… μάλλον απατούν.

Εάν διαβάσει κανείς το το άρθρο 25 του σχεδίου νόμου που κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, ο κ. Καλαφάτης έχει προσθέσει μία φωτογραφική διάταξη χωρίς να κατονομάζεται η ΑΕΚ, όπου αναφέρονται τα εξής: Οι Περιφέρειες μπορούν να χρηματοδοτούν την εν όλω ή εν μέρει, ανακαίνιση ή κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν κατά κυριότητα ή χρήση, σε ερασιτεχνικά ή αθλητικά Σωματεία ή συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα». Με απλά λόγια, δίνεται η δυνατότητα στον επόμενο περιφερειάρχη να χρηματοδοτήσει απευθείας με χρήματα του ελληνικού λαού το νέο γήπεδο της ομάδας.

Το πλέον εντυπωσιακό, είναι ότι η διάταξη θα έχει ισχύ μόνο για δύο μήνες από την δημοσίευση του νόμου σε ΦΕΚ.

Εάν τα παραπάνω σας φέρνουν στο μυαλό τις δηλώσεις Σγουρού για την χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ ή τις αντίστοιχες δηλώσεις για βοήθεια στον ΠΑΟΚ, να τις διώξετε….

πηγη: sofokleousin.gr

Προτεινόμενα Άρθρα